Våre tjenester

Wind Prison Module «WPM» - telefoni i fengsler

Wind har i 20 år vært Norges ledende leverandør og operatør av innsattetelefoni i fengsler. Vi leverer det spesialdesignede telefonsystemet, Wind Prison Module «WPM», gjerne med tilhørende telefoniutstyr, og  tjenester som avlytning, opptak, oversettelse, debitering med mer. Våre tjenester leveres som såkalte skybaserte tjenester, og er tilpasses hvert enkelt fengsel.

Les mer

Crew Telephony / mannskapstelefoni

Wind har viktige nisjetjenester til maritime og offshore selskaper. En tjeneste som passer spesielt godt for denne bransjen er Wind CrewTel - mannskapstelefoni - det at ansatte gis et godt telefonitilbud uavhengig hvor på kloden de arbeider. Vi tilbyr svært konkurransedyktige ringepriser for mannskapet, og har hensyntatt at konseptet skal gi minimalt med administrasjon. 

Les mer

Wind som teleoperatør tilbyr infrastruktur

Wind har en infrastruktur bygget opp i en multimedia og multi-service plattform med debitering og billing. Vår infrastuktur er «state of the art», absolutt høyeste kvalitet, interoperabilitet, pålitelighet og sikkerhet. Tjenestene kan leveres som «white label» tjenester via skyen, og kan kjøpes alene eller bundlet sammen. 

Les mer

Om oss

Wind er en telekomaktør som både er leverandør og operatør. Våre norske kunder finnes blant det offentlige, så vel som i privat sektor. Vi har mindre bedrifter fra et par tre ansatte til store børsnoterte selskaper på vår kundeliste. Fra Vadsø i nord, til Kristiansand i sør, øst og vest med. Wind har internasjonale ambisjoner og er i målrettet arbeid for å nå ut med vår «proven technology».

Vi utvikler, produserer og leverer kundetilpassede sky-tjenester innen telekom, ofte nisjetjenester. Vi stiller ikke krav til kundens teknologi, krav til type utstyr eller spesialutstyr som må installeres på kundesiden.

Vårt tjenestespekter strekker seg fra å være infrastrukturleverandør til andre tele- ogdataselskaper, via mannskapstelefoni til maritim- og offshore sektor, til spesialiserte bransjeløsninger innen telefoni. 

Wind er lokalisert i Bergen med administrasjon, salg, utvikling, service og support, samt at vi har egen serviceavdeling på Øst- og Sørlandet.

Selskapet er eid av ansatte.

Support

55 39 60 50

Support besvarer telefonen hverdager i arbeidstiden mellom kl. 0830 og kl. 1600.

Like gjerne kan dere kontakte oss på e-post: support@wind.no

Vakttelefon

Avtalekunder har fått tildelt telefonnummeret til vår vakttelefon som du kan ringe oss på utenom arbeidstid. Dersom du ikke har telefonnummeret tilgjengelig, vennligst klikk her for å få det tilsendt på mail.

Driftsmeldinger

Alle systemer fungerer fint.

Kontakt oss

Takk for din henvendelse